Friluftscamp

Lyst på en annerledes opplevelse i sommer? Vi tilbyr friluftscamp i lavvo med fantastisk utsikt. Opplev midnattsol, bølger og fugleliv på kloss hold. For våre gjester på fyret er overnatting i lavvo gratis.

KOMMER I 2022

Nord Norges Vakreste

Det anerkjente nettstedet bigseventravel.com har i 2021 kåret stranda på Værøy, som går under navnet Punjn sand blant lokalbefolkningen til den vakreste av i alt 50 strender i hele verden. Badestranden ligger vendt mot sør i lé av fjellet, her føler man at men befinner seg i langt sydligere strøk. Hit kommer man seg kun med båt og båtskyss kan avtales for våre gjester på fyret.

Opplev Værøy på egen hånd

Foruten arrangerte turer og opplevelser, kan man på egen hånd oppleve Værøy både fra høyder og dyp. Værøy har fantastiske fjell med god adkomst. Man kan gå fra nordsiden av øya til den frafytta grenda Måstad. Turen er merket og tar ca 2 timer i normalt turtempo. På dager der været tillater det kan man leie kano og oppleve øya fra havet, eller oppleve en verden under havet, Værøy har flere områder som er perfekt for dykking. Det finnes flere uteiere av fiskebåter om man ønsker å prøve fiskelykken. av kultur kan man oppleve Røstnesvåg Gamle Handelsted, der flere av Værøys eldre bygninger er istandsatt og tatt vare på. Værøy har bibliotek som har åpent flere dager i uka. Det finnes også flere spisesteder der man kan få alt fra enkle kafèretter til tre retters gourmetmiddager.